Кухня на замовлення – як створити ідеальний кухонний гарнітур?

Задоволення від приготування їжі починається зі зручного та практичного кухонного гарнітура. Незважаючи на великий вибір готових меблевих комплектів, не завжди вдається знайти підходящий саме вам варіант. Щоб не миритись з недоліками кухні та не шукати компромісів, варто вибрати виготовлення меблів на замовлення. Такий гарнітур буде на 100% враховувати особливості кімнати та ваші уподобання. Всі його шухляди та полички будуть зручними. А в зовнішньому вигляді меблів вам буде подобатися кожна деталь.

Кухня на замовлення від «Меблі-ПВМ»

Як облаштувати свою ідеальну кухню

Меблі на замовлення – це дійсно дуже практично. Але тут виникає наступне запитання. А якими ці меблі мають бути? Як придумати дизайн та комплектацію шаф і тумбочок, які вам повністю підійдуть? Є декілька правил, на які можна спиратися, створюючи власну кухню:

  1. Правило робочого трикутника. Мийка, плита та холодильник мають розташовуватись не лінійно, а по трикутній схемі. Встановивши їх таким чином, готувати буде дійсно зручно.
  2. Відстань між плитою та мийкою має бути в діапазоні 40-180 см. Занадто малий чи великий проміжок завдасть багато незручностей.
  3. Мінімальна ширина проходів в кімнаті має складати понад 120 см. Розраховуючи ширину робочих поверхонь, це обов’язково слід врахувати.
  4. Нестандартне планування кімнати можна використати з користю. Наприклад, ніші чудово підійдуть для систем зберігання, а на виступах можна розмістити полички або неглибокі шафи для інгредієнтів чи посуду.

Якщо вам потрібна допомога в розробці дизайну, замовляйте виготовлення кухні у компанії «Меблі-ПВМ» за посиланням https://mebel-pvm.com.ua/ua/kuhni на сайті виробника, який пропонує створення дизайн-проекту у подарунок.

Кухня з островом

Вибираємо форму кухонного гарнітуру

Кухні можуть бути лінійними, П-подібними, кутовими, дворядними та з островом. Щоб вибрати підходящий варіант, слід враховувати площу та форму кімнати, а також ваші кулінарні звички. Найпростіший варіант – лінійна кухня. Такий гарнітур розташовується під однією стіною та займає небагато місця. Він чудово підійде для маленької чи вузької кімнати.

Кутові гарнітури теж компактні та лаконічні. Збільшити їх місткість можна за допомогою сучасних висувних механізмів, розташованих в кутовій тумбі. Г-подібні кухні чудово підходять для невеликих кімнат.

Кутова кухня

П-подібні та дворядні гарнітури забезпечують більше робочого простору. Якщо у вас простора кухня і ви полюбляєте готувати всією родиною, меблі такої форми вам чудово підійдуть. Гарнітури з островом стануть вдалим вибором для кухні, суміщеної з вітальнею. Острів допоможе розділити приміщення на різні за призначенням зони.

Comments are closed.