Кутова шафа-купе

Безперечним є той факт, що шафа-купе зручна, практична і вигідна. Він відноситься до тієї категорії меблів, які необхідні сучасній людині для комфортного існування. Безперечно, що шафи-купе добре виглядають у багатьох інтер’єрах, проте все ж такі масивні меблі як шафа потребують великого приміщення. Ще зовсім недавно шафи розміщували вздовж стін, залишаючи кут порожнім або ставили там не несуть практичного застосування предмети. Розвиток технологій та вдосконалення дизайнерських підходів принесло чергову новинку на ринок виробництва меблів у вигляді кутової шафи-купе.

Його перевагою є те, що він підходить для приміщень будь-яких параметрів, кімнати або передпокою, приватного будинку або офісу за рахунок компактних розмірів. За функціональністю при цьому не поступаючись класичним моделям. Кутова шафа максимально використовує весь об’єм кута, вміщує безліч необхідних речей. Тому його власнику немає необхідності купувати додаткові меблі не лише для одягу, але й для техніки, домашнього бару чи улюбленої колекції сувенірів.

Крім того, така шафа дозволяє «обіграти» кут приміщення, гармонійно з’єднати різні меблеві модулі, що стоять біля протилежних стін. А своїм виглядом шафа-купе прикрасить будь-яку кімнату, зробить її оригінальнішою і візуально більше.

Для вдалого вибору кутової шафи-купе яку можна купити на сайті https://www.kult-mebeli.com.ua/ua/ слід ознайомитися з пропозиціями передових виробників, вивчити інформацію про матеріали, моделі шаф, ринкові ціни, репутацію виробників та відгуки про товар. Після того, як модель шафи обрана, слід уважно оглянути кріплення, механізм розсувних дверей, фурнітуру.

Щоб придбання принесла очікуване задоволення, слід пам’ятати про такі правила:

• Визначити місце, де буде кутова шафа-купе. Після цього можна розрахувати його розміри та форму. Серед основних видів шаф виділяються такі: трикутна, п’ятистенка, г-подібна, трапецієподібна. Наповнення шафи можна вибрати з готових моделей або підібрати самостійно.

• Основними матеріалами, з яких виготовляються двері, є ДСП і МДФ. Їх часто комбінують з такими матеріалами як скло, дерево та ін. Наносять захисне або декоративне покриття, надають меблям необхідну фактуру та забарвлення.

• Механізм розсувних дверей, званий роликовим, роблять із сталі або алюмінію. Він перебирає основне навантаження при експлуатації шафи. Тому до перевірки його роботи слід підійти дуже відповідально. Відчинення дверей має бути плавним, без сторонніх звуків та зусиль.

• Шафа повинна гармоніювати з іншою обстановкою приміщення. Якщо необхідно візуально збільшити кімнату, у такому випадку слід віддати перевагу світлому кольору шафи та дзеркальним дверям. Якщо в квартирі є маленькі діти, можна вибрати шафу-купе з рівною поверхнею без гострих кутів.

Меблевий ринок пропонує безліч моделей вже готових кутових шаф-купе, а також можливість індивідуального замовлення навіть для найвибагливішого покупця.

Comments are closed.