Головні переваги дерев’яних ліжок


Якість сну напряму залежить від якості ліжка, яке ми обираємо для свого сну. Ліжко з дерева – найкращий варіант з огляду на функціональність та довговічність. Сьогодні на ринку меблів представлений широкий ряд моделей ліжок, що підійдуть для сну однієї або більше осіб. У «Mebli CITY» можна купити дерев’яне ліжко за доступною ціною на будь-який смак. Якісні дерев’яні ліжка надають комфорту й естетики інтер’єру.

Різновиди деревини

У виготовленні дерев’яних ліжок використовують натуральну деревину, найчастіше це бук, якому властиві високі показники міцності та вологостійкості.

Коли людина опиняється перед необхідністю придбання ліжка, найчастіше у її виборі перше місце серед інших варіантів займає саме дерев’яне ліжко. Природна текстура дерева надає кімнаті елегантного вигляду й гармонії.

Переваги дерев’яних ліжок

Дерев’яні ліжка мають безліч переваг, до яких слід віднести:

  • міцність й довговічність;
  • індивідуальний дизайн;
  • безпечність;
  • простий догляд;
  • відношення ціни і якості.

Дерев’яні ліжка вирізняються міцністю й не потребують особливого догляду. Деревина витримує екстремальні погодні умови, зберігає тепло. Належний догляд дозволить користуватися дерев’яним ліжком декільком поколінням.

Природна текстура й детальна обробка деревини дозволяє створити солідний й естетичний інтер’єр. На свій смак можна вибрати колір деревини від світлого до темно-коричневого відтінку. Дерев’яні ліжка залишаються актуальними завжди, ніколи не виходять із моди. Вони підійдуть майже до будь-якого стилю: класики, лофт, сучасних інтер’єрів. Ліжка можуть відрізнятися розмірами, кольорами, структурою.

Масивні дерев’яні ліжка є найпопулярнішою конструкцією. Це безпечне ліжко, яке подарує повноцінний сон. Завдяки міцності деревини можна не хвилюватись за свою безпеку, а розташовані дерев’яні планки дозволяють повітрю проходити під ліжком, що зберігає матрац чистим та гігієнічним.

Дерев’яне ліжко не потребує особливого догляду. Якщо поверхня відполірована, тоді достатньо лише іноді протирати її для підтримки блиску. Для приміщень із високою вологістю слід вибирати моделі, що вкриті спеціальною вологостійкою сумішшю.

Дерев’яні ліжка, у порівнянні з моделями, виконаними з МДІ та ДСП, дорожчі, але практичність й функціональність ліжка підтвердить із часом правильність вкладення грошей.

В інтернет-магазині компанії «Mebli CITY» можна підібрати якісне дерев’яне ліжко під будь-які потреби. Тут представлені ліжка для дітей та дорослих, одно- та двоспальні моделі. Також оптимальний варіант можна підібрати й тим, хто потребує компактних моделей ліжок для економії простору. Якісні двоярусні конструкції з дерева представлені у широкому асортименті. Скориставшись фільтрами пошуку, можна підібрати оптимальне ліжко для своєї оселі за лічені хвилини.

Комментарии запрещены.