Недорогі матраци для готелів — поєднання комфорту і довговічності

Надійність і зручність — найважливіші критерії при виборі ортопедичного матраца. Ці якості перетворюють спальний аксесуар на цінну інвестицію на довгострокову перспективу.

Вибираючи тут https://magdek.com.ua/ua/matrasi/nedorogie-matrasi/ матраци недорого власники готелів, хостелов і інших апартаментів звертають увагу на безліч моментів. Перерахуємо основні вимоги до якісної моделі:

  • Зносостійкість матраца і його здатність витримувати високі навантаження.
  • Гіпоалергенні матеріали виготовлення, що дозволяють використати виріб алергікам і володарям чутливої шкіри.
  • Наявність ортопедичних і анатомічних властивостей. Перші спрямовані на ефективну підтримку хребта, другі — на адаптацію виробу під вигини тіла користувача.
  • Відповідність розмірів матраца габаритам ліжка. Якщо матрац виявиться занадто маленьким або великим, відпочинок на нім не забезпечить належного рівня комфорту.
  • Комплектація матраца змінним чохлом з якісної тканини. Наматрацник полегшить відхід за виробом і надовго збереже його первинний вид.
  • При купівлі матраца для готелів і готелів, важливо приділити увагу його протипожежним властивостям. Переважно, щоб виріб містив у складі огнеустойчивую і антибактеріальне просочення.

Вибираємо матрац згідно категорії номера

матраци недорогоНезалежно від класу готельного номера, необхідно забезпечити гостя комфортними умовами для сну. Для сьютов категорії «люкс» прийнято вибирати матраци на основі натурального латексу і койры кокоса. У номери класу «економ» підійдуть матраци з пінополіуретану і інших синтетичних матеріалів.

Оптимальний варіант для будь-якого номера — матрац на незалежному пружинному блоці. Такі вироби мають виражену ортопедичну дію і підходять для більшості людей. Особливо ці матраци комфортні для користувачів, що страждають захворюваннями хребта.

Безпружинні матраци для готелів

Моделі на безпружинній основі також мають високий попит. Замість звичних пружин в них використовуються шари натуральних і синтетичних наповнювачів : койры кокоса, латексу, пінополіуретану, сізаля, меморікс. Безпружинні варіанти доступні у будь-яких цінових сегментах — від економ до преміум-класу.

Розміри готельних матраців

Вироби розрізняються по розмірах на:

  • односпальні;
  • півтораспальні;
  • двоспальні;
  • сімейні.

Таким чином, можна без зусиль підібрати матрац оптимального розміру в номер будь-якої категорії. Мінімальні розміри складають 80х190 см, максимальні — 200х200 см Останній варіант ідеальний для «королівських» номерів і бизнес-сьютов.

Комментарии запрещены.