Ресторан у готельному комплексі «ONOVO»


Підготовка до урочистого заходу завжди додає зайвого клопоту. Це і безпосередня організація свята, і складання переліку та розселення гостей, піклування про подарунки тощо. До того ж, треба подбати про загальну атмосферу та гарний настрій відвідувачів. Місце проведення – це один з аспектів, що може справити як гарне враження на оточення, так і повністю його зіпсувати. Саме тому готельний комплекс «ONOVO» пропонує свої послуги для проведення свят чи ділових заходів і закликає відвідати затишне та комфортабельне місце, де навкруги лише природа.

Найкраще місце для організації святкового та незабутнього дійства із будь-якою кількістю людей – це ресторан «Літораль». Ресторан при готелі «ONOVO» — це чудова можливість:

  • відпочити на природі з бездоганними краєвидами;
  • подихати свіжим повітрям подалі від метушні «кам’яних джунглів»
  • не хвилюватися за комфорт та сервіс.

Наш ресторан ідеально підійде для романтичного побачення з коханою людиною, для весілля або заручин. Будь-яка важлива подія у Вашому житті надовго запам’ятається гостям.

Відпочинок та бізнес-зустрічі

Найчастіше ділові зустрічі проводяться у тихих та затишних місцях, щоб була можливість спокійно і неквапливо вирішити бізнес питання. У ресторані готелю можна провести презентацію або ж зустріч бізнес-партнерів, бо він має затишну атмосферу, доброзичливих працівників та вичерпний перелік послуг.

Наукова конференція чи семінар пройде на найвищому рівні, оскільки ресторан у готелі «ONOVO» оточений природою, а саме в такій атмосфері найкраще засвоювати нові знання або ж генерувати цікаві ідеї. Можна використати конференц-холи з різною кількістю місць, що розташовані на території комплексу. В приміщеннях є все необхідне для повноцінного для продуктивного навчання: освітлення, сучасне обладнання. Провідні компанії проводять ділові зустрічі саме у таких першокласних закладах, як готельний комплекс «ONOVO».

У переліку додаткових послуг – бенкетні зали з неперевершеним інтер’єром. Якщо гостей буде небагато, то можна орендувати невеликий зал. Для більш масштабного бенкету підійде багатомісний зал, де комфортно буде почувати себе кожен із гостей.

Ресторан до Ваших послуг

Якщо Ви зупинили свій вибір на нашому ресторані, то Ви не пошкодуєте. Команда найкращих кухарів пропонує меню, що розроблене для кожного окремого свята чи ділової зустрічі. Можна вибрати страви:

  • традиційні національні;
  • вишукані європейські;
  • із «димком» з печі Хоспер.

У Вас також є можливість самостійно скласти бажане меню та передати своє замовлення кухарям. Результатом Ви неодмінно будете задоволені.

Поруч із рестораном розташований гральний майданчик для дітей. Тож у готельному комплексі «ONOVO» гарний відпочинок гарантований для всіх.

Источник по ссылке, Оново

Комментарии запрещены.